vineri, 22 aprilie 2016

Can't wait - Friendly reminder

După cum, probabil, unii dintre voi ştiu, în acest weekend (23-24 aprilie 2016) va avea loc la Iaşi cea de-a VI-a ediţie a Cupei Moldovei în Gastronomie. Vă aşteptăm cu drag, vă rog să mai anunţaţi prieteni şi cunoştinţe în legătură cu evenimentul.



Va fi prima competiţie de tip Black Box din Moldova. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Unirii şi la Hotelul Unirea. Invitatul special al celei de-a VI-a ediţii a Cupei Moldovei în Gastronomie este Robert Rainford, după cum unii dintre voi ştiu, gazda emisiunii ”License to Grill”, difuzată în peste 93 de ţări de postul Food Channel. Din juriu vor face parte şi alţi bucătari-chefi sau maeştri culinari renumiţi, iar printre bucătarii profesionişti care vor participa la eveniment se regăsesc nume care merită atenţie.

Va fi organizată şi Cupa Bloggerilor Ieşeni în Gastronomie, competiţie la care voi participa în calitate de concurent. Vom găti la ceaun şi vă aşteptăm cu mare drag să degustaţi din ceea ce vom pregăti.



Aşa că nu uitaţi! 23-24 aprilie 2016, Piaţa Unirii din Iaşi.
Se va găti în aer liber, iar surprizele nu se opresc aici. Vor fi gătite circa 3.000 de porţii, publicul spectator fiind invitat la degustări gratuite. Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu